Yrittäjän maailma se on kuin silkkiä vaan

Kirjoitin viime viikolla siitä miten on raskasta ja vaikea nähdä yrityksensä kansainvälisenä menestyjänä jos jo kotikentällä tulee turpiin. Totesin, että  päästäkseen pelkästään kansalliselle huipulle, pitää otella sata tai tuhat mikro-ottelua.

Tänään kuitenkin mietin jo, että tämähän mahdollistaa satojen mikrovoittojen saamisen.

Hadl-lidl-lidl-lidl-linnallei
Tuulet ja tuiskut ne huoleni vei
Hadl-lidl-lidl-lidl-linnallei
Sama se on taloni mä join tai ei

Tänään ajellessa mainiosti menneeltä asiakaskäynniltä kotia, aurinko häikäisi okulaaria, ruska loisti puissa ja radiosta soi M.A Nummista. Oli voittaja olo. Ei mikään iso voitto mutta sellainen mikrovoitto, joka auttaa jaksamaan ja saa uskomaan.

Maailma se on kuin silkkiä vaan
Sylillisen tahtoisin kerrallaan
Hadl-lidl-lidl-lidl-linnallei
Huomisen huolta ei minulla ei

Kuukausi takana startup-yrittäjyyttä ja hoksasin, että voitot tulee pieninä sylillisinä. Sellaisina ne pitääkin nauttia. Pienin askelin ylöspäin. Ja tähän mennessä ne voitot ylittävät tappiot kirkkaasti.

Tulen, tulen tyttöni illalla Kuulet kun hihkasen raitilla

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *