5 syytä sijoittaa Onerva-startupiin: osa 1

Onerva-startuppimme (http://onervahoiva.fi) siemenrahoituskierros alkaa alkuvuonna 2019.

Tavoitteemme on kerätä 500 000-750 000 euron sijoitus yksityiseltä sektorilta ja täydentää tätä julkisella rahoituksella/lainalla. Kokonaistavoite on 1-1,5 miljoonan euron rahoituskierros.

Alla olevalla videosarjalla esitellään 5 syytä miksi Onervaan kannattaa sijoittaa.

Osa 1: Liikevaihtoa ja toimialatuntemus:

Onervalla on jo liikevaihtoa ja kasvava asiakaskunta. Olemme olleet Onervan pikaviestipalvelulla vanhushoivan markkinoilla ja tuotantokäytössä vuodesta 2014 asti.

Maksavia asiakaskuntia löytyy mm. Liedosta, Kokemäeltä, Saarikasta ja vuoden alusta myös Jyväskylästä. Pilotit on käynnissä Oulussa, Turussa ja neuvottelemme 4 kunnan kanssa Ruotsissa.

Pikaviestipalvelun kautta tuleva liikevaihto rahoittaa osaltaan toimintaamme ja Onerva-botin (puheohjattu virtuaaliavustaja) kehitystä.

Nämä kaksi tuotetta tukee toisiaan ja sijoittajille ne pienentää riskiä. Toinen tuo tasaisesti kasvavaa liikevaihtoa, toinen on enemmän ns. deeptechiä ja sisältää ison riskin mutta myös valtavan tuottopotentiaalin.

Samalla nykyinen asiakaskunta toimii sekä testialustana että jakelukanavana uusille innovaatioille, kuten Onerva-botille.

Näin ollen markkinoille pääsy (ns. go-to market) on paljon helpompaa koska meillä on jo asiakaskunta jonka kanssa innovoida, testata ja lopulta ottaa käyttöön uusia tuotteita.

Jos olet kiinnostunut sijoittamaan Onerva-startupiin, ota yhteyttä: ville at onervahoiva.fi / p. +358 50 3264989.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *