Sijoittajille

Etsimme enkeli- ja pääomasijoittajia, jotka sijoittavat pre-seed / seed -vaiheen yrityksiin. Yrityksiin, jotka pyrkivät kansainvälisille markkinoille ja hakevat voimakasta kasvua.

Etsimme sijoittajia, joiden portfolioon kuuluu yrityksiä etenkin terveyden ja hyvinvoinninvanhushoivanliikunnan ja oppimisen alueilta. Tai sijoittajia, jotka suhtautuvat näihin asioihin yhtä intohimoisesti kuin mekin.

Ennen kaikkea, etsimme ihmisiä, jotka haluavat muuttaa maailmaa.

Kehitysputkessamme on nyt kolme tuotetta seuraavilta osa-alueilta:

  • Onerva: viestintäpalvelu vanhusten ja vammaisten palveluasumiseen ja kotihoitoon
  • How To Be a Finn: opetuspeli maahanmuuttajien kotiutumiseen
  • lasten ja nuorten  liikkuminen ja syrjäytymisen ehkäisy

Tällä hetkellä vanhushoivan tuote, Onerva:n viestintäpalvelu, on valmis ja se on käytössä useissa palvelutaloissa ja kotihoidossa ympäri Suomea (mm. Lieto, Saarikka, Jyväskylä, Kuopio, Kokemäki, Porvoo). Pilotit aloitetaan syksyllä 2018 Turussa ja Oulussa.

Perustimme toukokuussa 2017 yrityksen: Onerva Hoivaviestintä Oy ja saimme sille 100 000€ alkurahoituksen Sveitsistä yksityiseltä enkelisijoittajalta. Täydensimme sitä n. 62 000€ Ely-kehittämisavustuksella.

Kassavirtaa olemme saaneet tammikuusta 2018 lähtien. Tällä hetkellä laajennamme käyttö Suomessa ja teemme samalla markkinakartoitusta Saksassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Kehitämme viestintäpalvelun lisäksi ääniohjattua virtuaaliassistenttia eli puhebottia. Tutustu bottiin ja sijoittajaesitykseen tältä videolta.

Käynnistämme syksyllä 2018 uuden rahoituskierroksen, ole rohkeasti yhteydessä jos sijoittaminen seed-vaiheen deeptech yritykseen vahvasti kasvavalla terveydenhuollon alalla kiinnostaa.

Tutustu Onerva omaisviestintään täällä.

Lasten ja nuorten liikkumiseen motivoiva peli julkaistaan lokakuussa 2018. Peliä koeponnistetaan Keski-Suomessa ja siitä saatua dataa hyödynnetään väitöskirjatutkimuksessa. Selvitämme väitöskirjatutkimuksen ja omien mittausten perusteella pelin vaikuttavuutta ja sitä, saammeko todella aktivoitua ja motivoitua nuoret liikkumaan enemmän.

Tässä vaiheessa meillä ei ole aktiivista rahoituskierrosta meneillään mutta jos aihe kiinnostaa, ole rohkeasti yhteydessä.

How to be a Finn -pelin osalta betaversio julkaistiin focusryhmälle huhtikuussa 2017. Tällä hetkellä pelin kehitys on holdissa muiden projektien viedessä kaiken ajan. Etsimme tällekin projektille rahoitusta mutta myös aktiivista vetäjää.


 

Jos olet kiinnostunut sijoittamaan aikaisen vaiheen startupiin ja haluat päästä vaikuttamaan sen suuntaan, ole yhteydessä niin keskustellaan lisää.

Jollet ole kiinnostunut sijoittamaan vielä tässä vaiheessa mutta tuotteemme/tiimimme kiinnostaa, ota silti yhteyttä niin aloitetaan tutustuminen hyvissä ajoin.

Toimitamme pyydettäessä kaikki tarvittavat dokumentit liiketoimintasuunnitelmista pitch deckeihin ja myyntiesitteisiin.

Toivomme, että sinulla on rima korkealla, tähtäin kansainvälisillä markkinoilla, pystyt avaamaan ovia ja tuomaan verkostosi käyttöömme, tunnet toimialaa ja haluat haastaa meidät tekemään toimialansa maailman rakastetuimman tuotteen.

Ja mikä tärkeintä: olet hyvien puolella.

– Ville

Ville Niemijärvi
email: ville.niemijarvi at gmail.com
tel: +358 50 326 4989
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/villeniemijarvi