Sijoittajille

Etsimme enkeli- ja pääomasijoittajia, jotka sijoittavat pre-seed / seed -vaiheen yrityksiin. Yrityksiin, jotka pyrkivät kansainvälisille markkinoille ja hakevat voimakasta kasvua.

Etsimme sijoittajia, joiden portfolioon kuuluu yrityksiä etenkin terveyden ja hyvinvoinninvanhushoivanliikunnan ja oppimisen alueilta. Tai sijoittajia, jotka suhtautuvat näihin asioihin yhtä intohimoisesti kuin mekin.

Ennen kaikkea, etsimme ihmisiä, jotka haluavat muuttaa maailmaa.

Kehitysputkessamme on nyt kolme tuotetta seuraavilta osa-alueilta:

  • Onerva: viestintäpalvelu vanhusten ja vammaisten palveluasumiseen ja kotihoitoon
  • How To Be a Finn: opetuspeli maahanmuuttajien kotiutumiseen
  • lasten, nuorten ja aikuisten liikkuminen ja syrjäytymisen ehkäisy

Näistä Onerva – omaisviestinnän palvelu ikääntyneiden ja vammaisten hoivaan on pisimmillään. Tuote on valmis ja se on

Tällä hetkellä vanhushoivan tuote, Onerva, on valmis ja se on käytössä useissa palvelutaloissa ja kotihoidossa ympäri Suomea (mm. Lieto, Saarikka, Jyväskylä, Kuopio, Kokemäki, Porvoo).

Perustimme toukokuussa 2017 yrityksen: Onerva Hoivaviestintä Oy ja saimme sille 100 000€ alkurahoituksen Sveitsistä yksityiseltä enkelisijoittajalta. Täydensimme sitä n. 62 000€ Ely-kehittämisavustuksella.

Kassavirtaa olemme saaneet tammikuusta 2018 lähtien. Tällä hetkellä laajennamme käyttö Suomessa ja teemme samalla markkinakartoitusta Saksassa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Käynnistämme syksyllä 2018 uuden rahoituskierroksen.

Tutustu Onerva omaisviestintään täällä.

How to be a Finn -pelin osalta betaversio julkaistiin focusryhmälle huhtikuussa 2017. Tällä hetkellä pelin kehitys on holdissa muiden projektien viedessä kaiken ajan. Etsimme tällekin projektille rahoitusta mutta myös aktiivista vetäjää.

Jos olet kiinnostunut sijoittamaan aikaisen vaiheen startupiin ja haluat päästä vaikuttamaan sen suuntaan, ole yhteydessä niin keskustellaan lisää.

Jollet ole kiinnostunut sijoittamaan vielä tässä vaiheessa mutta tuotteemme/tiimimme kiinnostaa, ota silti yhteyttä niin aloitetaan tutustuminen hyvissä ajoin.

Toimitamme pyydettäessä kaikki tarvittavat dokumentit liiketoimintasuunnitelmista pitch deckeihin ja myyntiesitteisiin.

Toivomme, että sinulla on rima korkealla, tähtäin kansainvälisillä markkinoilla, pystyt avaamaan ovia ja tuomaan verkostosi käyttöömme, tunnet toimialaa ja haluat haastaa meidät tekemään toimialansa maailman rakastetuimman tuotteen.

Ja mikä tärkeintä: olet hyvien puolella.

– Ville

Ville Niemijärvi
email: ville.niemijarvi at gmail.com
tel: +358 50 326 4989
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/villeniemijarvi