Sijoittajille

Etsimme enkelisijoittajia, jotka sijoittavat pre-seed / seed -vaiheen yrityksiin. Yrityksiin, jotka pyrkivät kansainvälisille markkinoille ja hakevat voimakasta kasvua.

Etsimme sijoittajia, joiden portfolioon kuuluu yrityksiä etenkin terveyden ja hyvinvoinnin, liikunnan ja oppimisen alueilta. Tai sijoittajia, jotka suhtautuvat näihin asioihin yhtä intohimoisesti kuin mekin.

Ennen kaikkea, etsimme ihmisiä, jotka haluavat muuttaa maailmaa.

Kehitysputkessamme on nyt kolme tuotetta seuraavilta osa-alueilta:

  • Onerva: viestintäpalvelu vanhusten ja vammaisten palveluasumiseen ja kotihoitoon
  • How To Be a Finn: opetuspeli maahanmuuttajien kotiutumiseen
  • lasten, nuorten ja aikuisten liikkuminen ja syrjäytymisen ehkäisy

Näistä Onerva – omaisviestinnän palvelu ikääntyneiden ja vammaisten hoivaan on pisimmillään. Tuote on valmis ja se on koekäytössä usealla hoivayksiköllä (palvelutalot ja kotihoito) niin kunnissa kuin yksityisellä sektorilla.

Haemme Q1/2017 aikana Onervalle 100 000€ siemenrahoitusta sijoittajilta, jota täydennetään Tekes Tempo -rahoituksella, Elyn kehittämisavustuksella ja Finnveran lainalla aina 200 000€ asti.

How to be a Finn -pelin osalta betaversio julkaistaan focusryhmälle helmikuussa 2017 ja jos peli saa hyvän vastaanoton, lähdemme hakemaan ensimmäistä rahoituskierrosta Q2/2017.

Jos olet kiinnostunut sijoittamaan aikaisen vaiheen startupiin ja haluat päästä vaikuttamaan sen suuntaan, ole yhteydessä niin keskustellaan lisää.

Jollet ole kiinnostunut sijoittamaan vielä tässä vaiheessa mutta tuotteemme/tiimimme kiinnostaa, ota silti yhteyttä niin aloitetaan tutustuminen hyvissä ajoin.

Toimitamme pyydettäessä kaikki tarvittavat dokumentit liiketoimintasuunnitelmista pitch deckeihin ja myyntiesitteisiin.

Toivomme, että sinulla on rima korkealla, tähtäin kansainvälisillä markkinoilla, pystyt avaamaan ovia ja tuomaan verkostosi käyttöömme, tunnet toimialaa ja haluat haastaa meidät tekemään toimialansa maailman rakastetuimman tuotteen.

Ja mikä tärkeintä: olet hyvien puolella.

– Ville

Ville Niemijärvi
email: ville at ainanalka.fi / ville.niemijarvi at gmail.com
tel: +358 50 326 4989
LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/villeniemijarvi